TinySeats Two, användartest

TinySeats Two, användartest.

“Vi har haft stolen under 4v tid. Upplevde stolen väldigt lätt och smidig att montera med isofix. Första veckan åkte sonen bakåtvänt som han är van att göra sedan tidigare. Det var mycket lättare för honom att sitta skräddare i Tinyseats än vad det var i hans tidigare stol (den hade högre kanter). Vet inte om det är möjligt men om man skulle kunna välja när man monterar stolen att barnet får mer benutrymme hade det varit trevligt!

Han satt bra och klagade aldrig. Jag upplevde det dock väldigt svårt/trögt att spänna åt bältet ordentligt.

Resterande veckor använde vi stolen framåtvänd och att samma stol möjliggör bakåtvänt OCH framåtvänt åkande är ett stort plus för mig. Det här var den första framåtvända stolen vi provade till sonen och jag upplevde att han satt väldigt bra i den trots att han är strax under 120cm.

Lillasyster på dryga metern provade också stolen och satt bra hon med bakåtvänt. Eftersom att den ska funka även för mindre barn som byter från babyskydd kan man nog sakna att inte kunna ändra lutning på stolen.

Jättebra stol som sagt med flera möjligheter.
Nackdelen är priset.”

Kommentar till användartestet från TinySeat: TinySeats Two kommer med en uppdatering till sommaren där selen ska vara lättare att dra åt och även andra mindre ändringar.

(Familjen har fått låna stol av Dyrbarlast och inte köpt produkten själv, de har fått testa och skriva ihop sin text utan påverkan av tillverkaren. Tillverkaren har i efterhand fått läsa texten och kommentera.)