Buppa åkpåse för babyskydd, Softshell Mini

Buppa åkpåse för babyskydd, Softshell Mini

Buppa Brand har precis släppt en liten modell av den uppskattade åkpåsen i softshell. Den stora modellen kan man ha i vissa bilbarnstolar. Går att läsa om den här. https://dyrbarlast.se/bilbarnstol/akpase-till-bilbarnstol-buppa-brand-softshell/

Längd: 70x45cm
Pris: 599kr, finns bla. på babyland och Buppas egna sida.
https://www.babyland.se/the-buppa-brand-akpase-softshell-mini-estate-blue

https://www.buppabrand.com/

Den finns i rött och blått.

Påsen har en lång dragkedja runt hela kanten och locket går att ta bort, helt perfekt för att lätt kunna justera värmen om man går in och man kan lägga locket i varukorgen till barnvagnen eller låta den ligga kvar i bilen.

Det är 2 höjder på selens hål för axeldelen av selen och 2 för grenspännet för ökad passform. Den passar till både 3 och 5-puntkssele dock måste man trä om selen för att kunna fästa den i babyskydd med 5-punktssele.

På sidan av locket och underdelen finns 4st dragskor så man kan minska öppningen lite och skapa bättre passform.

Dragkedjan går att dra ner på bägge sidor så man kan ha locket halvt nere eller knäppt hela vägen upp.

Utsidan är softshell som är vindtätt och vattenavvisande, så barnet kan skyddas mot vind och väta när man går till och från bilen. Insidan är fodrad med mjuk fleece så den är varm och skön.

Man ska inte ha tjocka saker i bilstolar men denna är mycket tunn och tack vara att den är tunn så kan den sitta bra i babyskydd som har större huvudstöd också.

 

 

This entry was posted in Babyskydd, Buppa, Buppabrand, Tillbehör and tagged , , . Bookmark the permalink.