Axkid Summer Cover

Axkid Summer Cover

(i sammarbete med Axkid)

Axkids bambu sommarklädsel är ett överdrag man sätter på sin stol för att hålla barnet lite svalare. Överdraget finns till Bigkid, Minikid 1, 2 och 3, One/One2, Rekid, Move och Wolmax. Pris 599kr Tillbehör för bakåtvända & framåtvända bilbarnstolar | Axkid

Det är 70% bambu, 25% bomull, 5% spandex, går att tvätta i 30grader och man kan färga det ifall man vill ha en annan färg på sin stol. Så här kan man vara väldigt kreativ och skapa en unik stol. Överdraget skyddar också klädseln från kladd och smuts.

Det träs på stolen utan att man behöver montera ur stolen från bilen. På Minikid3 så måste man ta loss det på fronten för att kunna montera om stolen eftersom den har bältesklämman under sitsen, men det är enkelt att haka av resårbandet och montera om med klädseln halvt på.

Överdraget är väldigt mjukt och skönt, är dock lätt att försöka sätta på det åt fel håll men man märker fort att det är fel. I ryggen så fäster man ihop den runt selen med kardborre så man behöver inte ta loss selen.

Huvuddelen träs på och fäst med 2 resårband.

På Bigkid2 på bilden är det lättare att se hur den ska fästas och även denna huvuddel fäster man med resårband. Har man en Bigkid så blir det ett hål i tyget eftersom den inte har 4e punkt mellan barnets ben men det är inget som stör eller påverkar funktionen.

Barnet som testat klädseln i Bigkid tyckte det var mycket gosigare att sitta i den nu och att det kändes skönt.