Nyheter från Mifold

Nyheter från Mifold

Även Mifold kommer med nyheter från mässan i Köln, deras Mifold ihopfällbara platta bälteskudde har funnits över ett år, det är oklart än hurvida den är bra eller inte. NTF och svenska experter håller på att undersöka det nu och när jag får besked kommer jag skriva om det.

Den ena nyheten är att de gjort om Mifold så den inte går att vika ihop, eftersom man sett att många använder kudden till vardags och inte som resekudde. Detta tycker jag är lite oroväckande med tanke på att den “kudden” är låg och glider lätt på sätet om man ska ha något som kudde varje dag så är den riktig hög kudde bättre tycker jag.

Det andra man visar är kanske vettigare, det är en ihopfällbar bältesstol som inte blir större än en vanlig bälteskudde. Ihopfällbara bältesstolar är något som kommer mer och mer nu.

Även här sitter bältesledningen långt fram som på Mifold kudde så det får framtiden visa om det är vettigt men kul att det börjar komma fler alterantiv till resan. Hur stor den är, hur stora barn som får plats osv. vet jag ingenting om än. Den är beräknad att komma ut i sommar, men är en prototyp än så länge. Med Mifold blev det stor försening så räkna inte med att den finns förrens tidigast om ett år.

Film finns på mifolds fbsida https://www.facebook.com/mifold/