Axkid One, uppgraderingskitt för att lättare dra åt selen

Axkid One, uppgraderingskitt för att lättare dra åt selen

På vissa Axkid One kan selen vara lite trög att dra åt, men nu finns det ett kitt att fästa på stolen för att minska friktionen när man drar åt selen.

Det består av nya selmuddar, clips vid selens hål i stolen och 3 plastdetaljer som man fäster där selen löper under stolen.

Selmuddarna har samma design och utsida det som skiljer sig åt är insidan. På de gamla, underst i bild är det ett lite strävare tyg medans på de nya, överst i bild är det glatt tyg.

Monteringsvideo

Hur man monterar:

Selskydden är bara att knäppa loss och dra loss från kardborren. Ta bort kardborrebiten från de nya muddarna och fäst muddarna i den gamla kardborren och ta bort skyddsplasten på baksidan av selmuddarna.

Vid spärren för att förlänga selen fäster man en plastbit, den är bara att klicka på.

På undersidan av stolen ska man fästa två små plasthylsor där selen går igenom metallöglan. Nummer 1 är den mindre av de två plasthylsorna, se till att pinnen som pekar uppåt är på sidan närmast mitten av stolen, det gäller både den mindre och större.

Del två ska fästas som del ett och bara klickas på. Se till att den kommer åt rätt håll med pinnen närmast mitten av stolen.