AeroMoov dyna

AeroMoov

http://reirei.se/sv/varumarken/aerosleep/aeromoov-grupp-2-3-svalkande-sittdyna-till-framatvand-bilstol

Pris ca 300kr

IMG_1657

AeroMoov är en svalkande dyna till bilstol som låter luften cirkulera och på så sätt gör den att det inte blir lika svettigt för barnet.

IMG_1686

Alla modeller har samma utformning det som skiljer sig är storleken och att den till bältesstol inte har hål för sele. Man kan ha den till barnvagn till bilstolen och tvärt om ifall man vill och det passar bra.

Det finns 4 olika modeller, den för bältesstol har jag sett 2 olika sorter av, den kortare som är på bilden ovan och den längre som jag har.

Dynan finns i 4 olika färger ( sommaren 2016) röd , mint, sand och mörkgrå. Dynan på bilderna här är i mint,  det är svårt att få en rättvis bild på färgen men den är lite mörkare än på mina bilder.

Mått

Babyskydd:
Bilbarnstol: 77cm lång, 31cm bred vid sittdelen.
Bältesstol: 96cm lång,  28-30 cm bred vid sittdelen.
Barnvagn:

IMG_1683

Dynan består av en framsida i frotte och en baksida i nätmaterial, det är en luftspalt mellan de 2 nätdelarna som i en bikaka och det gör att luften kan cirkulera och svalka på sommaren och värma på vintern.

IMG_1688

Dynan går att tvätta i tvättmaskin på 40grader.

IMG_1667 IMG_1666

Man fäster dynan runt nackstödet med en snodd så sitter den ordentligt utan att glida. Det är inget fäste på sidan och undersidan. Dynan glider lite när barnet sätter sig i stolen men det har varit lätt att rätta till.

IMG_1668 IMG_1671

AeroMoov i Maxi-cosi Rodifix i lägsta och högsta läget på ryggstödet. När man har högsta läget så får man fästa dynan längre ner så den inte täcker nackstödet. Den sitter inte jättebra här men det funkar, blir lite konstigt vid nackstödet.

IMG_1657 IMG_1665

Axkid Apollo, här sitter dynan väldigt bra i de lägre lägena, är fin passform. När man höjer ryggen så den är i max-läge då sitter inte dynan lika bra, det går att dra ner den lite till om man inte fäster den på toppen utan bara bak. Den sitter inte fast lika bra då men det går att ha det så.

Vi har testat vid några resor och barnet som tidigare klagat på att det varit för varmt för ryggen så han inte vill ha ryggen mot ryggstödet har inte klagat alls nu, så den verkar hjälpa. Dock har det inte varit några stekheta dagar än.

This entry was posted in Tillbehör and tagged , , , . Bookmark the permalink.