Om Dyrbarlast.se

Välkommen till Dyrbarlast.se stället där man kan få svar på det mesta som gäller bilbarnstolar.

Köpvillkor och personuppgiftspolicy | Dyrbarlast.se

Allt började med att jag, Sam skulle köpa en stol åt mitt barn och bad om hjälp i en babybutik som sa att de kunde bilbarnstolar. Tyvärr så var det bara snack, de valde ut en stol som inte passade vår bil och monterade den löst, så när vi körde gungade stolen på sätet i svängarna. Det blev starten på att skapa en faktabank för att underlätta för föräldrar att köpa rätt stol åt sitt barn och bil.

Det som en gång startade som en liten hobby har utvecklats under åren och jag har idag kontakt med de flesta tillverkarna av bilbarnstolar som säljer på den Europeiska marknaden, samt en del forskare och andra som jobbar med bilbarnstolar.

Målet med sidan är att man ska kunna få lite hjälp att välja rätt stolar, hitta lösningar på problem som kan uppkomma vid montering och liknande.

From Oktober 2023 så har bloggen blivit ett bolag och försäljning av bilbarnstolar kommer ske. Så nu kan man både få tips och råd och köpa sin bilstol och vara trygg i att man får den hjälp man behöver både vid valet av stol och även efteråt.

Snabbast hjälp får man via de 2 facebookgrupper som jag administerar.
Barn i bil, allt om bilbarnstolar
Bilbarnstolar | Facebook

https://www.facebook.com/dyrbarlast
X: @dyrbarlast

Kontaktuppgifter:
Mail: info@dyrbarlast.se

Dyrbarlast AB Organisationsnummer: 559449-7736