Nyheter från Klippan

Nyheter från Klippan

Även Klippan visar upp nyheter på mässan i Köln, de har nu fått klart sina 2 stolar jag skrev om för ett år sedan. Klippan Century och Klippan Maxi. https://dyrbarlast.se/nyheter/nyheter-fran-klippan/

Triofix Maxi, är en utveckling av Triofix som finns i recline och comfort nu, men denna är lite rymligare på insidan. 9-18kg och den fäster man på en bas precis som de andra varianterna av Triofix. Den kommer i november

http://www.klippan.fi/content/sv/52/105/208/TRIOFIX%20MAXI.html

Den andra stolen Centrury är en hyllning till att Klippan firar 50år bakåtvänt. Den är 9-25kg enbart bakåtvänt, den fäster man med bilens bälte så inte isofix. Fram har den en bygel för att ändra lutningen i 4 steg och underförankringsband man fäster i golvet. Den bygger också på Triofixstolarna så man känner igen designen. Denna ska bli väldigt spännande att se hur den blir. Lång rygg som Triofix, kanske den längsta på marknaden nu och dessutom till 25kg. Ett stort kliv framåt för att kunna ha barnen säkert bakåtvänt länge. Även denna kommer i november.

http://www.klippan.fi/content/sv/52/106/208/KLIPPAN%20CENTURY.html

 

Mer information kommer komma inom kort hoppas jag.

2 thoughts on “Nyheter från Klippan

  1. Krisse says:

    Vet du om Klippan Century har börjat säljas i Sverige eller var den kommer säljas? Kommer du få möjlighet att testa den?

    • admin says:

      Hej, ursäkta för sent svar men av det jag hört så ska den säljas i sverige, men hittar ingen butik än som har den. Jag hoppas på att kunna testa på ett eller annat sätt men inte fått svar än.

Comments are closed.